טיול אווירה לגיאורגיה שלא הכרתם – מעצמת תרבות וקולינריה.
סמינר בשילוב הרצאות, סיפורים וזיכרונותיה האישיים של עיתונאית, פרשנית הטלוויזיה הישראלית לענייני אקטואליה, נינו אבסדזה.
גיאורגיה ועיר הבירה שלה טביליסי, צמחו בזכות הפרשיות הקולינריות. במהלך הסמינר נלמד על המולדת העולמית של היין. נחוש, נטעם ונהנה מכל הגוונים והצבעים של ארץ מופלאה זאת. נכין מהמאכלים אניני-הטעם, נתפנק בבתי מלון ספא ובמרחצאות ההיסטוריים, ניחשף לתרבות הייחודית ונצפה ביצירות אמנות מדהימות. נברר מדוע לשולחן הגיאורגי קוראים “אקדמיה” ונשתכנע שגיאורגיה זה לא רק חצ’אפורי.